Sport

BRAȘOV. „Lupii” au câștigat la Miercurea Ciuc. Trei puncte importante pentru Liga Națională

 

Corona Brașov a făcut în această seară un meci perfect la Miercurea Ciuc, duelul cu HSC contând atât pentru Liga Mol la hochei pe gheață, cât și pentru Liga Națională.

Elevii antrenorului Otto Keresztes nu au primit gol de la o echipă care s-a întărit mult în ultimul timp, pe foaia de joc fiind cinci stranieri, Mikhail Koniaev, Raman Mahdzeyeu, Kalvis Ozols, Kirils Tambijevs și Anton Berlev. Totodată la HSC a jucat și fostul „lup” Peter Robert, care a revenit după o accidentare serioasă. 

Nagy Csaba a deschis scorul în minutul 38 din pasa lui Fodor. Scorul final, 2-0 pentru Corona, a fost stabilit în ultima secundă a meciului, când căpitanul Mihaly a înscris în poarta goală, pasa decisivă fiind a lui Petres.

Dacă pentru clasamentul Ligii Mol acest succes nu contează, în ceea ce privește Liga Națională, cele trei puncte sunt unele extrem de importante. Cu 29 p, „lupii” au urcat pe poziția a patra, ultima care duce în play-off, depășind formația Progym Gheorgheni care are 27 p. În față sunt Steaua, 34 p, Dunărea Galați și HSC Miercurea Ciuc, cu câte 36 p.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button