Sport

BRAȘOV. „Lupii” au „bătut” Miercurea Ciuc și își așteaptă adversara din play-off-ul Erste Liga. Cine îi va alege?

 

Corona Brașov a câștigat confruntarea cu Sport Club Miercurea Ciuc, 3-1, penultima din grupa 5-9 a Erste Liga, care a avut loc aseară la Patinoarul „Olimpic”. Gliga, Sirokovs și Walls au marcat pentru echipa noastră, S. Rokaly punctând pentru ciucani.

Cu 21 de puncte, Corona este prima în grupa 5-9, la cinci lungimi în fața grupării din Harghita, astfel că duelul dintre cele două din ultima rundă, care va avea loc mâine, nu are nici o importanță.

De acum, „lupii” așteaptă să vadă cu cine se vor duela în prima fază a play-off-ului, sferturile de finală.

Conform regulamentului, primele trei clasate în grupa 1-4, adică DVTK, MAC Budapesta și Dunaujvaros își vor alege adversara. Probabil, DVTK și MAC se vor orienta către formațiile de pe ultimele locuri din grupa 5-8, Ferencvaros, respectiv Fehervar sau Viena Capitals II (momentan ambele au 6 puncte, meciul decisiv fiind programat mâine). Rămâne de văzut ce va alege Dunaujvaros.

„Acest meci a fost un test foarte bun pentru noi. Cred că am făcut o treabă bună pe gheață, am jucat un hochei inteligent, am reușit să câștigăm și să luăm cele trei puncte puse în joc. Ne-am atins obiectivul de a termina primii în grupa noastră. Trebuie să mai lucrăm la jocul în superioritate, care din nou nu prea a funcționat așa cum trebuia. Această victorie a fost importantă și pentru moralul nostru. Trebuie să continuăm să lucrăm la micile imperfecțiuni și să sperăm că șirul victoriilor noastre, ajuns la 15 momentan, nu se va opri aici. Pentru ultimul meci din această grupa vom odihni câțiva jucători cheie dar vom trimite la Ciuc o echipa bună pentru că vrem să câștigăm”, a declarat „secundul” Hunor Strenk.

Articole asemănătoare

FOTO: Daniel-Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button