Sport

BRAȘOV. „Lupii”, aproape să rateze și al doilea obiectiv al sezonului

 

Corona Brașov este la un pas de eliminarea din Erste Liga la hochei pe gheață.

Aseară, la Patinoarul „Olimpic”, în cea de-a treia confruntare a seriei cu Sport Club Miercurea Ciuc din sferturile competiției, „lupii” au cedat, 2-3, după un meci care a avut nevoie de două reprize de prelungiri.

Au lipsit din nou cei mai buni fundași ai echipei, Peretiagin și Dorofeev, care nu s-au întors din Rusia. Din păcate, clubul Corona are mari probleme de comunicare. Neoficial, pe surse, cei doi au fost nevoiți să revină în ţara natală, din cauza unor probleme cu vizele. Dacă este așa, cine a greșit și a lăsat formația fără cei mai importanți fundași chiar înainte de play-off, trebuie să răspundă. Oficialii brașoveni nu s-au sinchisit, însă, să prezinte situația, să le spună fanilor, oamenilor care plătesc bilete sau abonamente, care este situația celor doi.

Revenind la meci, brașovenii ar fi trebuit să câștige. Ciucanii au început mai bine, iar Taratukhin a deschis scorul în minutul 12. Egalarea a venit repede, Tendler punctând după doar 120 de secunde. Reszegh i-a dus din nou pe harghiteni în avantaj în repriza a doua, iar Gliga a egalat din nou în minutul 51. Astfel, s-a intrat în prelungiri, unde nu au fost suficiente primele 20 de minute. În extra-time, Corona a fost echipa care a dominat, însă portarul oaspeților, Lundström, a avut câteva intervenții extraordinare, iar când a fost depășit, bara l-a salvat. Și Patrik Polk a fost la înălțime și a salvat tot, astfel că învingătoarea s-a decis greu. Pe finalul primei reprize de prelungiri și în debutul celei de-a doua, ciucanii au evoluat în dublă inferioritate, iar „lupii” ar fi trebuit să profite. Din păcate, ai noștri nu au putut marca nici în 5 contra 3, nici în 4 contra 3, iar norocul și-a îndreptat fața către harghiteni. În minutul 82, chiar când a ieșit de pe banca pedepselor, Valchar s-a trezit cu pucul în față, a scăpat singur cu Polc și l-a învins pe portarul Coronei.

Trebuie amintit și arbitrajul odios al „cuplului” Marton Nemeth – Soos Daniel, însă nu acesta este motivul pentru care brașovenii au pierdut.

La general, Sport Club Miercurea Ciuc conduce cu 3-0 și mai are nevoie de o victorie pentru a se califica în semifinale.

Meciul 4 va avea loc diseară, de la ora 18.30, tot la Patinoarul „Olimpic”.

„Am arătat caracter, am luptat 60 de minute și ar fi trebuit să «închidem» meciul, în superioritate, în prelungiri. A fost un meci bun de hochei, dar trebuie să înscriem, mai ales când avem un portar ca Polc, care ne salvează. Este o situație grea pentru noi. Avem probleme de lot. Zsok a ajuns la spital. Nu avem cea mai lungă bancă, dar asta este situația. Trebuie să ne regrupăm. Nu vom renunța până nu se va termina seria. Nu vorbesc despre arbitraj, nu este voie în Erste Liga. Cu siguranță, e greu să joci cu doar 4 stranieri contra unei echipe care are 6. Asta este situația, normal că era altceva dacă Peretiagin și Dorofeev erau aici. Eu nu pot să vorbesc despre acest subiect. Știu doar că sunt ceva probleme cu actele, dar nu este treaba mea să comentez acest lucru”, a menționat antrenorul Greg Lindqvist.

FOTO: Daniel Maximilian Milata

CITEŞTE ŞI: BRAŞOV. Se cere DEMISIA/DEMITEREA preşedintelui secţiei de hochei de la Corona!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button