Sport

BRAȘOV. „Lupii”, 8 goluri în ultimul meci din 2019

 

În ultimul meci din 2019, Corona Brașov s-a duelat cu echipa care i-a barat drumul spre primul trofeu, Cupa României, ACSH Gheorgheni. Partida a contat atât pentru Erste Liga, cât și pentru Liga Națională la hochei pe gheață.

La Patinoarul „Olimpic”, „lupii” s-au distrat cu harghitenii, deși au probleme mari în apărare. Atacul însă a funcționat la cote excelente, iar echipa noastră s-a impus cu 8-5.

Oaspeții au deschis scorul prin Rasulov, însă Zagidulin a întors rezultatul în doar două minute. Csergo a restabilit egalitatea, dar la prima pauză Corona a fost în avantaj, 3-2, după golul lui Fowlie. Partea a doua a debutat cu reulșita lui Gliga pentru 4-2, după care oaspeții au profitat de două superiorități și au egalat, marcatori Csergo și Goga. Doar 9 secunde a fost egalitate, T. Gajdo ducând din nou Corona în față. Repriza a treia a fost a Coronei. Trancă și Fowlie au făcut 7-4, Vorobyov a micșorat diferența, cu un nou gol în superioritate, însă ultimul cuvânt a fost al lui Brown, care a stabilit scorul final, 8-5, cu o reușită în poarta goală.

Cu 59 p, Corona e pe 3 în clasamentul Erste Liga, în față fiind Ferencvaros – 65 p și Sport Club Miercurea Ciuc – 80 p.

„Lupii” mai au șase meciuri din prima parte a campionatului. Primele patru la Patinoarul „Olimpic”, cu Fehervar – 4 ianuarie, Sport Club Miercurea Ciuc – 5 ianuarie, Ujpest – 10 ianuarie și Ferencvaros – 11 ianuarie, ultimele două fiind în Ungaria, cu Dunaujvaros – 15 ianuarie și Fehervar – 16 ianuarie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button