Sport

BRAȘOV. „Lupii”, 2 puncte din meciul cu Hokiklub Budapesta. Cadouri pentru copiii defavorizați

 

În ziua în care și secția de hochei de la Corona a fost implicată în scandalul cu terapia laser de la club (Detalii aici: CAZUL CORONA BRAȘOV – „DOPING” ȘI LA SECȚIA DE HOCHEI!!! „O parte din bani se întorceau!” / Așteptăm punctul de vedere al Primăriei…), jucătorii antrenați de Julius Penzes au reușit să o învingă, la Patinoarul „Olimpic”, cu 5-4, după executarea loviturilor de departajare, pe Hokiklub Budapesta, într-o confruntare din Erste Liga la hochei pe gheață.

A fost partida aleasă de conducătorii clubului pentru cea de-a opta ediție a campaniei „De Sărbători, dăruiește un zâmbet”, cea care peste ocean se numește „teddy bear toss”. La primul gol al „lupilor”, fanii au aruncat pe gheață jucării de pluș, care vor ajunge la copiii defavorizați.

Meciul a început prost pentru ai noștri, oaspeții conducând cu 2-0, după golurile marcate de Satek și Szucs. Fowlie și Gliga au restabilit egalitatea, însă Szucs și Manninen au refăcut avansul de două goluri pentru gruparea maghiară. Finalul meciului a fost însă al „lupilor”, iar Trancă și Constantin au stabilit rezultatul la sfârșitul timpului regulamentar, 4-4. În prelungiri nu s-a marcat, astfel că s-a trecut la executarea loviturilor de departajare, unde Gliga a marcat golul decisv pentru Corona.

Cu 53 puncte din 27 de meciuri, „lupii” sunt pe 2 în clasament, cu două puncte peste Ferencvaros, care are însă patru partide în minus. Lider este Sport Club Miercurea Ciuc, 72 p din 28 jocuri.

Pentru Corona urmează o pauză în Erste Liga, săptămâna viitoare, între 12 și 15 decembrie fiind programate, la Patinoarul „Olimpic”, meciurile din faza a doua a turneelor preolimpice. La Brașov se va juca grupa K, România urmând să se dueleze cu Israel, Kârgâzstan și Islanda. Prima clasată merge mai departe în faza a treia a turneelor preolimpice.

FOTO: Facebook Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare