Sport

BRAȘOV. Lucian Petre: „AS «SR» Brașov trebuie primită în Liga 4. Precedentul există, sunt echipe care au fost înscrise prin ridicare de mână”. Ce a spus tehnicianul despre meciul de la Zărnești…

 

AS „SR” Brașov, echipa fanilor „stegari”, așteaptă să vadă în ce ligă va evolua în sezonul următor, AJF urmând să decidă acest lucru în Adunarea Generală.

Tehnicianul grupării, Lucian Petre, consideră că formația trebuie să fie acceptată în Liga 4, întrucât dispune de infrastructură, de un buget clar și are în spate mulți suporteri.

„Așteptăm. Semnalele sunt pozitive, vom vedea ce se va decide pe 10 august. Cred că echipa noastră și Colțea Brașov trebuie să fie acceptate, ar fi un plus mare de atractivitate pentru Liga 4. Precedentul există, a fost creat. Precizia Săcele acum doi ani și Steagul Roșu Brașov anul trecut au fost înscrise prin ridicare de mână, nu pe criteriu sportiv. De ce să nu fim acceptați noi și Colțea Brașov?”, ne-a declarat Lucian Petre.

Altfel, aseară, AS „SR” Brașov a câștigat cu 2-1 (0-1) confruntarea cu ASF Zărnești. A fost a doua victorie pentru brașoveni de la înființare, după succesul cu același scor din duelul cu Inter Cristian.

„A fost o primă repriză echilibrată, în care a ieșit în evidență omogenitatea echipei din Zărnești. Noi am avut patru ocazii mari, dar nu am înscris. Mingea nu a vrut să intre în poartă. Apoi, am avut o revenire excelentă și nesperată în repriza a doua. Au fost sincope, dar sunt normale. Avem 20 de jucători din 15 locuri. Mă bucură disponibilitatea la efort a băieților. Nu au cedat și asta e îmbucurător. Se pare că jucătorii care au venit sunt cel puțin de nivelul Ligii 4. A fost un spectacol frumos; pe lângă fanii noștri frumoși, au venit și oameni din Zărnești. Am avut parte de un antrenament excelent, a fost un test foarte util. I-am folosit pe toți cei care sunt acum în lot. Zilnic apar fotbaliști noi. Eu nu am sunat pe nimeni. E pentru prima oară în cariera mea când nu a trebuit să caut jucători. Vin singuri, pentru ca vor să fie parte din acest proiect. Un lot final vom avea după ce vom afla în ce ligă vom evolua”, a comentat tehnicianul.

Lucian Petre a vorbit și despre viitoarea ediție a Ligii 4, unde AS „SR” Brașov ar putea evolua.

„La ora asta, cele mai bune echipe sunt, de departe, Săcele și Zărnești. Știu ce e la Săcele, am muncit acolo doi ani și am lăsat unul dintre cele mai bune loturi. Nu am luat pe nimeni de la acea echipă, pentru că nu am vrut să stric ce e acolo. Apoi, Cristian și Codlea se pot implica în lupta pentru primul loc. La noi, în acest moment, obiectivul este să ne adunăm. Apoi, în campionat, vom da totul pentru a câștiga fiecare meci”, a încheiat Lucian Petre.

Următorul amical al celor de la AS „SR” Brașov va avea loc mâine, de la ora 18.00, la Codlea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button