Sport

BRAȘOV. Lovitură pentru schiul românesc!!! Un club important a închis porțile performanței!!!

  • ovidiugarbacea.jpg
 

Ovidiu Gârbacea (foto 2), patronul complexului de la Cheile Grădiștei și al clubului sportiv cu același nume, a luat o decizie drastică.

„Am hotărât să luăm o pauză de vreo doi ani, să nu mai facem sport de performanță. Apoi, vom vedea ce se va mai întâmpla. Rămânem axați doar pe sportul de masă, dispunând de o bază materială solidă”, ne-a declarat Ovidiu Gârbacea.

La CS Cheile Grădiștei au activat, printre alții, doi biatloniști de certă perspectivă: Marius Ungureanu, care a fost portdrapelul României la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la PyeongChang, și Gheorghe Pop.

Grație implicării lui Ovidiu Gârbacea, la Cheile Grădiștei s-au organizat o serie de competiții de anvergură pe plan internațional, precum Campionatele Mondiale de biatlon role, Campionatele Mondiale de biatlon juniori și tineret, Campionatele Mondiale de schi nordic juniori și tineret, probele de biatlon din cadrul FOTE.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button