Sport

BRAȘOV. LOGO NOU pentru etapele de Cupă Mondială de la Râșnov!!!

 

În perioada 5-7 ianuarie 2018, la complexul olimpic situat pe Valea Cărbunării din Râșnov se vor disputa două etape din cadrul Cupei Mondiale feminine de sărituri cu schiurile.

Astfel, în anul centenarului Marii Uniri, organizatorii evenimentului au anunțat pe contul lor de Facebook (ski Râșnov) că și-au propus „realizarea unui logo nou, care să includă elemente specific românești, dar, totodată, un logo modern… Am pornit, ca atare, de la un element prezent pe ia românească, element vestimentar pentru care s-au făcut demersuri avansate pentru a intra în patrimoniul cultural UNESCO… Colul morii, simbolul ales de noi, reprezintă motorul timpului, energia regeneratoare. Simbolul mai este prezent și la popoarele nordice, reprezentând steaua călăuzitoare a păstorilor. Substituind colul morii fulgului de nea, în povestea noastră va ninge cu steluțe în opt colțuri…”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare