Sport

BRAȘOV. LNH.„Lupii” și-au luat revanșa după înfrângerea de ieri și au câștigat meciul al doilea al semifinalei cu Dunărea Galați

Scorul general a devenit 1-1. Următoarele două confruntări vor avea loc la Patinoarul „Olimpic”

 

După ce ieri au pierdut prima partidă a semifinalei Ligii Naționale la hochei pe gheață cu Dunărea Galați, 3-4, după executarea loviturilor de departajare, „lupii” au reacționat perfect și au câștigat la scor cea de-a doua confruntare a seriei.

Astăzi, tot în Moldova, Corona Bașov s-a impus cu 6-3, iar scorul general a devenit 1-1. Formația calificată în finală se decide în sistemul cel mai bun din cinci dispute. Următoarele două jocuri sunt programate joi și vineri la Patinoarul „Olimpic”.

Gălățenii au început mai bine și partida de astăzi, iar Krajci a deschis scorul în minutul 5. Egalarea a venit repede, după doar patru minute, gol Matyas Biro. Până la prima pauză, gazdele au preluat din nou conducerea după reușita semnată de Ryabenko, iar Nimenko a dus scorul la 3-1 în minutul 23. Virag a redus din handicap după ce a fructificat pasa lui Fodor în minutul 29, iar Molnar a egalat cu patru minute înainte de a doua pauză. Ultima treime a fost dominată autoritar de „lupi” care au mai marcat de trei ori în poarta veteranului de 46 de ani Viorel Radu. Molnar, Matyas Biro și Gergo Biro au stabilit scorul final, 6-3 pentru „Corona”, care acum are șansa să „închidă” seria cu două victorii la Patinoarul „Olimpic”.

În cealaltă semifinală, Sport Club Miercurea Ciuc o conduce pe Steaua București cu 2-0. Ieri, ciucanii s-au impus cu 6-3, scorul meciului de astăzi fiind 7-3. 

FOTO: Facebook Corona Brasov Wolves


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button