Sport

BRAȘOV. LNH. Echilibru după două meciuri din semifinala Corona – Miercurea Ciuc

 

Și a doua partidă a semifinalei Ligii Naționale la hochei pe gheață Corona – Sport Club Miercurea Ciuc a avut nevoie de prelungiri.

După ce brașovenii s-au impus în meciul de debut, 4-3, a doua confruntare, disputată tot la Patinoarul „Olimpic”, a fost câștigată cu același scor de ciucani.

Trancă a marcat primul în minutul 14, însă Taratukhin a egalat după doar două minute. În partea a doua, Valchar i-a dus pe harghiteni în avantaj, însă Carlson a făcut imediat 2-2. Oaspeții au preluat din nou conducerea în minutul 38, Becze punctând după o acțiune personală. Brașovenii au forțat egalarea, însă portarul Onodi a prins o zi fantastică. Totuși, Borysenko a găsit drumul spre gol cu trei minute și jumătate înainte de finalul reprizei a treia și a trimis meciul în prelungiri. Din păcate, Lee a gafat nepermis și a încasat o eliminare care putea fi ușor evitată. În 4 contra 3, ciucanii nu au greșit, iar Taratukhin a marcat golul victoriei.

După două partide este echilibru în această semifinală, 1-1. Urmează două partide la Miercurea Ciuc, miercuri și vineri. Dacă va fi nevoie de un meci decisiv, acesta ar trebui să aibă loc la Brașov. Rămâne de văzut ce soluții vor fi, pentru că la Patinoarul „Olimpic” va avea loc, în perioada 12-17 aprilie, Diviza C a Campionatelor Europene de curling.

În cealaltă semifinală a Ligii Naționale la hochei pe gheață, CSM Galați o conduce cu 2-0 pe ACSH Gheorgheni, după două victorii clare, 6-1 și 7-3.

FOTO: Daniel Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button