Sport

BRAȘOV. Liviu Dragomir (președinte Corona), despre echipa de hochei: „Luăm aceste rezultate neaşteptate ca pe un semnal de alarmă”

 

Echipa de hochei pe gheață Corona Brașov a dezamăgit crunt în debutul sezonului, totul culminând cu o înfrângere rușinoasă la Galați în Liga Națională.

Dacă Emilian Cernica, șeful secției de hochei, refuză în continuare dialogul și nu dorește să explice pentru suporterii care plătesc abonamente sau bilete rezultatele formației pe care o conduce, Liviu Dragomir, președintele clubului de la poalele Tâmpei a comentat: „Este adevărat că nu a fost un start de sezon cu rezultatele pe care ni le doream, dar am încredere că preşedintele secţiei de hochei, Emilian Cernica, va gestiona situaţia. Nu trebuie să trecem cu vederea faptul că în echipă s-au făcut schimbări, care mai mult ca sigur au afectat omogenitatea lotului. La hochei sezonul este lung, mai sunt foarte multe meciuri de jucat şi am încredere că hocheiştii îşi vor regăsi ritmul avut sezonul trecut. Vom lua aceste rezultate neaşteptate ca pe un semnal de alarmă dar am convingerea că lucrurile se vor îndrepta şi hocheiul va aduce Braşovului rezultatele pe care fanii le aşteaptă”.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. „Lupii” s-au umplut de penibil


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button