Sport

BRAȘOV. LIVETEXT. AS „SR”, victorie la Miercurea Ciuc. Horia Popa, 2 goluri și un penalty ratat – FOTO

  • sr_5.jpg
  • sr2.jpg
 

AS „SR” a reușit în această dimineață prima victorie din 2018. Formația antrenată de Florin Stângă a câștigat amicalul cu Miercurea Ciuc, gruparea de pe poziția a treia a Seriei 1 din Liga 3, 4-2.

Horia Popa a fost personajul principal al startului de meci. Atacantul „galben-negrilor” a deschis scorul în minutul 14, cu un șut la colțul lung de la 25 de metri. Tot el a făcut 2-0, un minut mai târziu, când a scăpat singur cu portarul gazdelor și a finalizat cu o scăriță. Ciucanii au redus din handicap în minutul 16 prin Szilard, după care Horia Popa a ratat un penalty obținut tot de el. Poverlovici a făcut 3-1, după un corner executa de Vârlan, însă până la pauză harghitenii au micșorat din nou diferența, gol Savin. Scorul final, 4-2 pentru AS „SR” a fost stabilit de Emil Popa, în debutul părții a doua.

Florin Stângă a folosit formula: A. Popa (min. 46 Maxim) – Raduțoiu, Poverlovici, R. Damian, Rusu (min. 46 Poenaru) – Țuțu (min. 80 Dumitraș), Popescu (min. 63 Fl. Stângă), Vârlan (min. 46 Cocan) – Strătilă (min. 63 Vârlan), E. Popa, H. Popa (min. 80 Taras).

FINAL: AFC Miercurea Ciuc – AS „SR” Brașov 2-4

12.42 – Final de meci la Miercurea Ciuc, AS „SR” câștigă cu 4-2.

12.08 – 4-2 pentru AS „SR”, gol Emil Popa, în minutul 58.

11.43 – Ciucanii punctează din nou și scorul este 3-2 pentru AS „SR”.

11.35 – Poverlovici marchează cu capul pentru 3-1, după un corner executat de Vârlan.

11.22 – Horia Popa a ratat un penalty scos tot de el. Atacantul nostru a executat modest și portarul gazdelor a respins cu piciorul.

11.18 – În minutul 16, gazdele reduc din handicap. 

11.17 – Horia Popa a deschis scorul în minutul 14 cu un șut la colțul lung de la 25 de metri și tot el a făcut 2-0 pentru AS „SR” un minut mai târziu, când a scăpat singur cu portarul și a finalizat cu o scăriță. 

AS „SR” Brașov joacă în această dimineață, de la ora 11.00, a treia partidă amicală din această iarnă.

După 0-3 cu Hermannstadt (Liga 2) și 0-5 cu Petrolul Ploiești (Liga 3), astăzi brașoveni se duelează cu o altă formație din eșalonul al treilea, AFC Miercurea Ciuc, grupare antrenată de Laszlo Balint și la care evoluează Robert Ilyeș.

A. Popa – Răduțoiu, Poverlovici, R. Damian, Rusu – Popescu, Țuțu, Varlan – Strătilă, E. Popa, H. Popa, este echipa cu care antrenorul Florin Stângă va începe.

Alexandr Vagner nu a făcut depalsarea în Harghita. Jucătorul nu s-a mai prezentat la antrenamnete și nu a discutat cu nimeni din club despre intențiile sale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare