Sport

BRAȘOV. Liga Suporterilor Stegari (LSS): „Nu avem nici o înțelegere cu Steagul Roșu Brașov. Ne dorim înființarea unei entități noi”

 

În urma materialului „BRAȘOV. „Steagu” renaște!!! Noua echipă a Brașovului e aproape gata!!!”, Liga Suporterilor Stegari a reacționat prin intermediul lui Alexandru Filip, PR al LSS, care a declarat: „Vrem să aducem în atenția suporterilor «stegari» faptul că proiectul despre care vorbește Edi Gherghe nu are legătură cu campania noastră «Stegu nu moare» si cu proiectul pe care noi îl facem. Respectiva echipă deja există, iar noi nu am stabilit să ne asociem cu ea. Proiectul nostru are în vedere înființarea unei noi entități, care să reprezinte tradiția și suporterii «stegari». În acest moment, nu există nici o înțelegere între Liga Suporterilor Stegari și o altă entitate comercială sau sportivă. Viitorul club nu va aparține unui patron”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button