Sport

BRAȘOV. Liga Suporterilor Stegari (LSS) a început demersurile pentru formarea unei noi societăți. Echipa va porni, probabil, din Liga 4

 

Fanii „stegari” sunt tot mai aproape de a anunța oficial formarea noii echipe care să ducă mai departe tradiția defunctei FC Brașov.

„Am început deja demersurile de formare a noii societăți. Nu am decis încă numele echipei. Ne dorim să ne înscriem în ediția viitoare de campionat, cel mai probabil în Liga 4, cu un proiect nou, transparent”, a declarat Alexandru Filip, PR al Ligii Suporterilor Stegari.

Totodată, prin intermediul unui comunicat de presă, Alexanru Filip a punctat: „Le mulțumim persoanelor care ne invită să ne alăturam unor proiecte sportive deja existente, dar le vom refuza. În acest moment, primul și singurul proiect sănătos de continuare a identității Steagului ne aparține chiar nouă. Considerăm că moral și normal este ca aceste persoane să se alăture proiectului fanilor, și nu invers, în condițiile stabilite de noi”.

Liga Suporterilor Stegari a emis și un cominicat de presă:

„Liga Suporterilor Stegari dorește să sublinieze faptul că întreaga campanie «Steagu nu moare» îi aparține, implicit tuturor celor 321 de persoane înscrise oficial pe platforma online www.steagunumoare.ro.

Proiectul de înființare a unei noi echipe a suporterilor, care să ducă mai departe tradiția și cultura galben-neagră în orașul de sub Tâmpa, nu va avea nici o legătură cu interesele diverselor persoane de a-și lua nemerituos statutul de «noua echipă». Singura echipă pe care fanii o cunosc și recunosc este acel Steagul Roșu pe care l-au susținut dintotdeauna și nu un club apărut înainte de falimentul actualei Societăți Comerciale FC Brașov SA.

Toți stegarii doresc înfiintarea unei echipe, organizată pe modelul altor orașe din România precum Timișoara, Cluj-Napoca, Galați sau Constanța, care să nu mai aparțină unui singur patron, creditor sau grup de interese, ci chiar suporterilor cotizanți. La acest proiect se pot alătura inclusiv oameni de afaceri sau companii care vor să sponsorizeze sau să devină cotizanți cu drepturi egale ca și suporterii stegari. Am învățat din greșelile ultimilor 20 de ani și ne dorim un club transparent, organizat pe principii sănătoase care să reprezinte cu succes orașul Brașov.

Liga Suporterilor Stegari ține să invite în continuare toate persoanele interesate de acest proiect să se alăture, iar celor care vor să preia palmaresul și statutul de «noua echipă a orașului» le readucem aminte faptul că suporterii sunt cei care duc mai departe tradiția de 80 de ani a echipei Steagul Roșu Brașov”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button