Sport

BRAȘOV. Liga Mol. „Lupii” au câștigat confruntarea cu Debrecen

 

Corona Brașov a trecut aseară, la Patinoarul „Olimpic”, cu 3-1, de Debrecen, într-o partidă din Liga Mol la hochei pe gheață.

După o primă repriză fără goluri, M. Biro a deschis scorul în minutul 22, Berta egalând pentru oaspeți după șase minute. În superioritate, G. Biro a făcut 2-1 pentru „lupi” cu un minut înainte de a doua pauză, tot el stabilind scorul final în ultimele secunde ale confruntării. 

„În acest meci s-a văzut spiritul de echipă, iar băieții au colaborat foarte bine pe gheață. Am reușit să marcăm în superioritate și am fost mult mai atenți și în apărare. A fost seara fraților Biro, însă toată echipa merită felicitări. Au avut încredere în ei și asta s-a văzut. Sperăm să continuăm pe aceeași linie și în următoarele meciuri”, a declarat antrenorul Otto Keresztes.

Altfel, în această săptămână, clubul brașovean a primit vestea că a câștigat cu 5-0, la masa verde, meciul din deplasare cu DVTK Jegesmedvek, pierdut pe gheață, 2-7. Ungurii nu au respectat regulamenul Ligii Mol, care spune că „un jucător poate evolua într-un singur meci pe zi în cadrul competițiilor naționale și internaționale. Există posibilitatea participării în două competiții în aceeași zi însă este nevoie de o aprobare prealabilă în acest sens. Jucătorii echipei din Miskolc, Gyorfy Tihamer, Kiss Bence și Laczko Akos, înainte de meciul cu echipa brașoveană au evoluat și într-un meci din EBYSL”, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a „lupilor”.

Pentru Corona urmează confruntarea de mâine, din deplasare, cu HSC Miercurea Ciuc, care va conta și în Liga Națională. Disputa va începe la ora 18.00. Apoi, miercuri și joi, de la 18.30, la Patinoarul „Olimpic”, „lupii” se vor duela cu DVTK Jegesmedvek, respectiv Ujpest.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button