Sport

BRAȘOV. LIGA 4. Lucian Petre se gândește deja la meciul cu Săcele: „Mai avem lucruri de reglat”

 

Precizia Săcele și AS „SR” Brașov și-au luat punctele în etapa a 12-a a Ligii 4 brașovene și continuă să fie la egalitate de puncte, 32, pe prima poziție a clasamentului. Săcelenii au dispus de ACS Steagul Roșu Brașov, 2-1, iar echipa fanilor „stegari” a trecut cu 7-0 de Avântul Dumbrăvița.

La finalul partidei de pe „Tineretului”, antrenorul echipei AS „SR” Brașov, Lucian Petre, a comentat: „Veneam după două rezultate negative, pe care vom avea grijă să le gestionăm cum trebuie. Acum am avut parte de un joc fără istoric, puteam să mai înscriem, însă au fost multe ratări. Nu am ce să le reproșez băieților. Chiar dacă eu nu îmi doresc să se întâmple, la un astfel de meci intervine relaxarea. Faptul că până la meciul cu Precizia Săcele (programat în ultima etapă a turului, pe 25 noiembrie – n.r.) vom avea meciuri mai ușoare (cu ultimele două clasate, Prietenii Rupea și Voința Hurez – n.r.) este un avantaj. Putem regla lucurile. Mă bucur că Vagner a revenit, dar mai avem câteva probleme medicale, care sper să se vor rezolva până la duelul cu Săcele”, a declatat antrenorul Lucian Petre.

Altfel, deși ar fi trebuit ca miercuri să se dispute o etapă intermediară, se pare că aceasta nu va avea loc, meciurile etapei a 13-a urmând să se joace la finalul săptămânii. Toate echipele au transmis că nu pot evolua la mijlocul săptămânii, în condițiile în care mulți fotbaliști sunt la serviciu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button