Sport

BRAȘOV. Liga 4. Lucian Petre, după Aripile Ghimbav – AS „SR” Brașov 0-10: „Pentru moral este un debut bun, dar nu ne îmbătăm cu apă rece”

 

AS „SR” Brașov a debutat în Liga 4 cu o victorie concludentă, 10-0, la Ghimbav, cu Aripile, la finalul confruntării tehnicianul Lucian Petre declarând: „Un joc la discreția noastră, dar ultimele 20-25 de minute m-au nemulțumit total din punct de vedere al atitudinii. Băieții au crezut că dacă scorul este 8-0 sau 9-0 nu mai trebuie să jucăm. Nu au mai respectat ce am pregătit, dar vom remedia și lucrurile acestea. Nu vreau să evidențiez pe nimeni, remarc echipa. Le-am spus că nu mă intresează nici un nume, ci doar echipa. Grupul este înaintea oricărui individ, oricum s-ar numi el. Pentru moral este un debut bun, dar nu ne îmbătăm cu apă rece. Urmează examene grele. Avem atât de multe lucuri de pus la punct. Sperăm să fim pregătiți la meciurile cu echipele bune ale campionatului, care au omogenitate, joacă de mult împreună”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare