Sport

BRAȘOV. LIGA 4. AS „SR” joacă la Vulcan

 

Mai sunt patru etape până la finalul campionatului Ligii 4 brașovene de fotbal. AS „SR”, care va deveni în scurt timp ACS „SR” Municipal Brașov, este aproape de câștigarea din punct de vedere matematic a campionatului, iar cum și problemele legate de CIS au fost rezolvate se poate gândi deja la barajul pentru promovarea în Liga 3.

Pentru a deveni matematic campioana Ligii 4 brașovene, AS „SR” are nevoie de 7 puncte din următoarele trei partide. Prima va avea loc mâine, de la ora 11.00, la Vulcan, cu Avântul Dumbrăvița, în etapa a 27-a. Apoi, vor urma două meciuri pe teren propriu, cu „lanterna” Prietenii Rupea și cu penultima clasată, Voința Hurez.

Celelalte meciuri ale rundei a 27-a, programate tot sâmbătă, de la ora 11.00, sunt: Prietenii Rupea – Voința Hurez, ACS Steagu Roșu Brașov – Precizia Săcele, ACS Colțea 1920 Brașov – Aripile Brașov, Carpați Berivoi – Chimia Orașul Victoria, Cetatea Homorod – Olimpic Zărnești, Olimpic Voila – Inter Tărlungeni, ACSM Codlea – Inter Cristian.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button