Sport

BRAȘOV. LIGA 4. AS „SR” Brașov și Precizia Săcele, deplasări de 3 puncte. „Mai sunt două meciuri până la distracția finală”

 

În etapa a 13-a a Ligii 4 brașovene la fotbal, mâine, de la ora 14.00, AS „SR” va avea parte de o de o deplasare facilă, la Rupea, unde se va duela cu gruparea locală, penultima clasată.

„Nu vreau să facem diferențe între adversari. Indiferent de rival, noi trebuie să abordăm meciurile cu atenție și cu seriozitate. Îi simt pe băieți montați și sunt convins că vor trata cum trebuie și acest joc. Mai sunt două partide până la distracția finală (meciul cu Precizia Săcele din ultima etapă a turului – n.r.)”, a menționat tehnicianul Lucian Petre.

Și Precizia Săcele, liderul clasamentului, la egalitate de puncte cu AS „SR”, 32, are un joc lejer în această etapă, mâine, de la ora 11.00, la Dumbrăvița, cu Avântul.

ACS Colțea 1920 Brașov se va duela în această rundă, pe „Carpați”, cu Chimia Orașul Victoria, în timp ce ACS Steagul Roșu Brașov o va întâlni, pe „ICIM”, pe Aripile Brașov. Ambele confruntări vor începe la ora 11.00.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button