Sport

BRAȘOV. Liga 4. AS „SR” Brașov și Precizia Săcele continuă duelul la distanță. Lucian Petre: „Nu mai avem voie să facem pași greșiți”

 

Primele două clasate în Liga 4 brașoveană, formațiile care, probabil, vor duce o luptă în doi pentru câștigarea campionatului, Precizia Săcele și AS „SR” Brașov, își continuă duelul la distanță, până la meciul direct, care va avea loc pe 25 noiembrie, pe „Tineretului”.

Mâine, în etapa a 12-a, formația suporterilor „stegari” pare a avea o misiune facilă cu Avântul Dumbrăvița, pe „Tineretului”, de la ora 11.00. În schimb, Precizia Săcele se va duela cu ACS Steagul Roșu, formație care a reușit o remiză în runda precendentă cu AS „SR”. Acest meci va începe la ora 15.00.

Deși echipa sa vine după două rezultate nefavorabile, 1-1 în campionat cu ACS Steagul Roșu și 1-3 (după prelungiri) cu Precizia Săcele, în Cupa României, tehnicianul „galben-negrilor”, Lucian Petre, a comentat: „Este adevărat că au fost două rezultate care nu ne avantajează, dar trebuie să mergem înainte. Ne-am apucat din nou de muncă. Nu am jucat rău nici cu Steagul Roșu, nici cu Săcele, dar nu am obținut rezultatele pe care le așteptam. Teoretic, în meciul cu Dumbrăvița avem prima șansă, dar trebuie să tratăm partida cu seriozitate. Am pregătit foarte bine acest joc, pe care trebuie să îl câștigăm. Nu mai avem voie să facem pași greșiți”.

Cealaltă formație din oraș, ACS Colțea 1920 Brașov, va juca la Ghimbav, cu Aripile.

Programul complet al etapei a 12-a a Ligii 4 brașovene: Voința Hurez – Prietenii Rupea, AS „SR” Brașov – Avântul Dumbrăvița, Precizia Săcele – ACS Steagul Roșu Brașov, Aripile Brașov – ACS Colțea 1920 Brașov, Chimia Orașul Victoria – Carpați Berivoi, Olimpic Zărnești – Cetatea Homorod, Inter Tărlungeni – Olimpic Voila, Inter Cristian – ACSM Codlea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button