Sport

BRAȘOV. LIGA 4. AS „SR” Brașov – Colțea 1920 Brașov. „Întâlnim cea mai bună echipă de până acum, dar am mare încredere că nu vom pierde”

 

AS „SR” Brașov și Colțea 1920 Brașov se vor duela sâmbătă, de la ora 11.00, pe „Tineretului”, în etapa a zecea a Ligii 4 brașovene.

Cum ambele formații își doresc promovarea, se anunță un meci încins, pentru a rămâne în lupta pentru prima poziție oaspeții fiind obligați să nu piardă.

„Este un meci pe care îl așteptăm de mult, o partidă la care fiecare jucător al nostru se gândește de la începutul campionatului. E un stadion pe care nu mulți au avut ocazia să joace. Cred că întâlnim cea mai bună echipă de până acum, formația suporterilor, un duel pe care vrem să nu îl pierdem. Eu am crescut pe «Tineretului», am jucat acolo meciuri frumoase, speciale. Pentru mine este o partidă mai aparte, dar tot trei puncte se pot câștiga. Băieții sunt motivați, i-am văzut concentrați la antrenamente. Îmi este greu să fac echipa, toț își doresc să joace. Probabil, unii vor fi supărați, dar asta e mai puțin important, tot ce contează este ca cei care intră să își facă treaba. Teoretic, AS «SR» este favorită, dar nu-i  va fi ușor și eu am mare încredere că nu vom pierde. Am spus că îmi doresc promovarea, țin să cred că avem șanse în continuare. Deși este doar turul campionatului acum, avem două meciuri foarte importante cu AS «SR» și cu Săcele. Cred că această primă de 1.000 de lei de jucător este una care nu s-a mai văzut la Liga 4. Aș vrea ca băieții să se gândească la importanța jocului, nu la bani”, a declarat Șerban Moraru, antrenorul echipei Colțea.

„Întâlnim o echipă bună, cei de acolo se antrenează zi de zi. Sunt orgolii mari. Este un derby de Brașov. Vom da totul, vrem să arătăm ce putem. Cred că AS «SR» este favorită, jucăm pe terenul său. Pentru noi vin două meciuri în care ne jucăm șansele de promovare, care ne vor arăta dacă suntem pregătiți să promovăm sau nu”, a punctat și căpitanul celor de la Colțea 1920, Marius Babeiu.

Bogdan Căucă, jucător crescut de FC Brașov, a comentat: „Este un meci dificil. Pentru mine, este unul aparte, acolo am crescut, am jucat. Acum, pentru mine, AS «SR» Brașov este o rivală. Am încredere în echipa noastră, vom da totul pe teren. Pe hârtie, AS «SR» este favorită, dar nu se va vedea acest lucru pe teren. Cred că avem șansa noastră la promovare, avem jucători buni. Nu știu cum o să mă primească fanii «stegari». Eu sper că bine, cât timp am fost acolo mi-am făcut treaba. Nu cred că prima de 1.000 de lei reprezintă o motivație suplimentară. Noi vrem să câștigăm. Colțea va fi peste AS «SR» în acest duel”.

În fine, președintele Colțea 1920 Brașov, Ciprian Jurubescu, a menționat: „Echipa noastră este motivată. Pentru mine, e o săptămână de vis. Suntem entuziasmați de faptul că există interes pentru formația noastră și pentru acest duel brașovean. Invit oamenii pe «Tineretului», pentru a vedea un spectacol. Le-am cerut băieților să joace fotbalul pe care îl știu. Avem jucători de calitate. Orgoliile trebuie să fie doar pe teren. Noi cu cei din conducerea AS «SR» suntem în relații deosebite. Îi voi propune președintelui Vasile Dochița să vedem meciul împreună. Este o sărbătoare a fotbalului brașovean. Totul se va juca pe teren, sper să nu se creadă altceva în cazul în care nu vom reuși noi un rezultat favorabil. Noi ne chinuim cu banii și în Liga 4, dar eu cred că important este să îți propui. Ne gândim la promovare, ne propunem maximum, vom vedea ce vom reuși. Momentan, este o primă experiență în Liga 4, iar noi la fiecare meci folosim copii din propria pepinieră, ceea ce nu este ușor”.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Colțea, PRIMĂ de 1.000 de lei/fotbalist în caz de victorie cu AS „SR”!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare