Sport

BRAȘOV. LIGA 4. AS „SR” a defilat și la Vulcan și e la două meciuri de barajul pentru promovarea în Liga 3. UPDATE. Reacția lui Florin Stângă și rezultatele rundei

 

Etapa a 24-a a Ligii 4 a aduns o nouă victorie la scor pentru liderul AS „SR”, 6-1 cu Avântul Dumbrăvița, într-o partidă disputată la Vulcan.

Alin Damian 4, Cocan și strătilă au marcat pentru formația antrenată de Florin Stângă, golul gazdelor fiind reușit de Constantin.

Într-o altă confruntare, pe Stadionul „ICIM”, Precizia Săcele a învins-o cu 5-0 pe ACS Steagu Roșu Brașov.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului, AS „SR” (75 p) are un avans de șase lungimi față de Precizia Săcele (69 p).

„Un meci în care terenul a fost inamicul nostru principal. Am ratat din nou mult și nu am putut să ne facem jocul din cauza gazonului. Important este că am câștigat și că nimeni nu este accidentat. E bine că s-a rezolvat și problema cu CIS-ul. Știam că totul va fi în regulă, am avut încredere în Vasile Dochița. Important este să ne facem noi treaba din punct de vedere sportiv. Chiar dacă avem două partide cu ultimele clasate, trebuie să le tratăm serios. Fiecare meci are istoria lui. Sunt convins totuși că le vom câștiga, mai ales că avem și avantajul terenului propriu. Eu îmi doresc să ne impunem în toate partidele pe care le mai avem”, a declarat antrenorul Florin Stângă.

Astfel, brașovenii mai au nevoie de patru puncte din duelurile de pe teren prorpiu cu ultimlele clasate, Prietenii Rupea și Voința Hurez, pentru a fi sigură de câștigarea campionatului și de prezența în barajul de promovare în Liga 3 înaintea partidei din ultima rundă de la Săcele. 

Celelalte partide ale etapei a 27-a din Liga 4 brașoveană au fost: Prietenii Rupea – Voința Hurez 3-0, ACS Colțea 1920 Brașov – Aripile Brașov 1-2, Carpați Berivoi – Chimia Orașul Victoria 0-1, Cetatea Homorod – Olimpic Zărnești 1-5, Olimpic Voila – Inter Tărlungeni 0-3, ACSM Codlea – Inter Cristian 0-3.

FOTO: arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button