Sport

BRAȘOV. LIGA 3. Turris Oltul Turnu Măgurele a avut nevoie de un penalty pentru a o învinge pe codașa Atletic Bradu. Echilibru în Seria a 3-a după trei runde. Urmează derby-ul Brașov – Turnu Măgurele

 

S-a încheiat și ultima partidă a etapei a treia a Ligii 3, Seria a 3-a.

Turris Oltul Turnu Măgurele, echipa susținută de Liviu Dragnea, a avut nevoie de un penalty pentru a câștiga cele trei puncte din duelul cu codașa Atletic Bradu. A fost 1-0, lovitura de la 11 metri fiind transformată de brașoveanul Marian Constantinescu.

După trei etape este echilibru în Seria a 3-a a Ligii 3. CSM Alexandria, FC U Craiova și Turris Oltul Turnu Măgurele au câte 7 puncte, în timp ce ACS „SR” Municipal Brașov are 6 p.

Rezultatele etapei a treia:

FC Voluntari 2 – ACS SR Municipal Braşov 0-3

CSM Alexandria – Flacăra Moreni 2-0

Flacăra Horezu – Viitorul Domneşti 4-1

ACSO Filiaşi – CS U Craiova 2 2-1

FC U Craiova 1948 – FC Pucioasa 0-0

Unirea Bascov – Sporting Roşiori 3-0

Turris Oltul Turnu Măgurele – Atletic Bradu 1-0.

Meciul AFC Astra 2 – AFC Hermannstadt 2, a fost amânat, formația secundă a giurgiuvenilor având patru juniori convocaţi la echipele naţionale.

În runda viitoare va avea un meci important, pe „Tineretului”, ACS „SR” Municipal Braşov – Turris Oltul Turnu Măgurele, sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 17.00.

Craiova lui Mititelu joacă acasă cu FC Voluntari 2, în timp ce CSM Alexandria se deplasează la Atletic Bradu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button