Sport

BRAȘOV. LIGA 3. ACS „SR” poate urca pe primul loc. Craiova lui Mititelu a pierdut acasă. Alexandria nu a câștigat pe terenul codașei Bradu

 

Nici o etapă fără surprize în Seria a 3-a a Ligii 3 la fotbal.

Runda a patra a debutat astăzi cu două rezultate șoc. La Severin, FC „U” Craiova 1940, echipa lui Adrian Mititelu, a pierdut, fără drept de apel, 0-2, cu FC Voluntari 2. Brocea și Trandafirescu au marcat pentru ilfoveni.

Liderul CSM Alexandria a remizat, 2-2, pe terenul celor de la Atletic Bradu, care au obținut astfel primul punct în acest sezon. Codin și Preda au înscris pentru gazde, golurile grupării din Teleorman fiind reușite de Vâlcică și Boșoteanu.

Tot astăzi s-au mai jucat partidele AFC Hermannstadt 2 – Unirea Bascov 1-3 (Criştiu / Dalu, Negoiţă, Stan), Viitorul Domneşti – Astra 2 Giurgiu 0-4 (Lupuleț 2, Gheorghe, Banu) și Flacăra Moreni – Flacăra Horezu 0-1 (Neamțu).

În clasament, FC Voluntari 2 a urcat pe prima poziție, cu 9 p, urmată de CSM Alexandria, Unirea Bascov și Flacăra Horezu, toate cu 8 p.

Derby-ul rundei, ACS „SR” Municipal Brașov (6 p) – Turris Oltul Turnu Măgurele (7 p), se va juca mâine, de la ora 17.00, pe Stadionul „Tineretului”. Cu un succes, formația antrenată de Florin Stângă ar urca pe prima poziție a clasamentului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button