Sport

BRAȘOV. LIGA 3. ACS SR Municipal, probleme mari pe teren propriu. Brașovenii s-au „rupt” din nou de Turris Oltul Turnu Măgurele care a spulberat-o pe CSM Alexandria

 

Dacă în deplasare merg ceas, trei victorii în trei meciuri și golaveraj 5-0, pe teren propriu cei de la ACS SR Municipal Brașov continuă să sufere.

Până acum, pe „Tineretului”, brașovenii au câștigat doar cu Pucioasa și cu Horezu, de fiecare dată la limită și cu mari emoții.

Ieri, în runda a opta a Ligii 3 la fotbal, Seria a 3-a, ai noștri au avut din nou șansa de a urca pe prima poziție a ierarhiei, dar au ratat-o. „Galben-negrii” au remizat, 1-1, cu Unirea Bascov, după un meci pe care l-au avut în mână, în care au ratat ocazii mari și au fost egalați după o serie de greșeli incredibile.

Cei de la ACS SR au început tare meciul. Boția și Răchișan au avut primele șanse de gol, dar de fiecare dată portarul Tănase a fost la post. În minutul 22, Strătilă a centrat ideal, i-a pus mingea pe cap lui Boția, care a trimis în bară din 6 metri. În minutul 30, brașovenii au modificat tabela. Strătilă a executat un corner, Boția a deviat cu capul, iar Leonte a împins mingea în poartă din careul mic. Damian putea face 2-0 chiar înainte de pauză, dar a șutat slab din 16 metri, iar Tănase a reținut. Partea a doua a început cu faultul de „roșu” al lui Strătilă, care a scăpat însă doar cu un „galben”. Același Strătilă a mai trimis o centrare perfectă, dar Danciu nu a putut marca din 5 metri. Dacă gazdele nu au putut să se desprindă decisiv, oaspeții au reușit egalarea cu un sfert de oră înainte de final. Totul a plecat de la o gafă incredibilă a lui Danciu, a continuat cu o nouă demonstrație de apărare „așa nu” la un corner al argeșenilor și s-a încheiat cu hențul în careu al lui Burlacu. Mai mult, fundașul „galben-negrilor” a protestat vehement și a văzut al doilea „galben”. Dima a transformat fără probleme de la 11 metri și a stabilit rezultatul final. În prelungiri, Țuțu a avut șansa victoriei, dar a trimis pe lângă din 8 metri.

„Nu am ce să le reproșez jucătorilor. Au încercat, au dat totul. E păcat, am avut din nou multe ocazii pe care le-am ratat și am primit acel gol. E frustrant să pierzi puncte acasă pe niște greșeli copilărești și pe foarte multe ratări. Suntem o echipă în formare. Ne confruntăm și cu foarte multe probleme. Și presiunea rezultatului și-a spus cuvântul. E păcat, băieții au muncit, au făcut o primă repriză excelentă. Ajungem aproape de primul loc și o dăm în bară. Acest stadion pune mare presiune pe jucători. Când băieții vor avea în meciuri liniștea de la antrenamente, sunt convins că va fi bine. Deocamdată, probleme am avut doar pe teren propriu. Trebuie să mai suferim până vom trece peste aceste momente. Este dureros, pentru că din nou am fost aproape de primul loc. Acesta este fotbalul”, a declarat antrenorul Florin Stângă.

După această etapă, pe primul loc a urcat Turris Oltul Turnu Măgurele, care a câștigat clar, 3-0 (Mărioara, Dragu, Salcianu), cu CSM Alexandria.

Teleormănenii au 18 p, la fel ca Unirea Bascov. Pe poziția a treia este Flacăra Horezu, 17 p, în timp ce ACS SR Municipal Brașov este a patra, cu 16 p, la egalitate cu rivala din runda următoare, ACSO Filiași.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. LIGA 3. LIVETEXT. ACS „SR” a ratat din nou șansa de a urca pe primul loc. Brașovenii au irosit victoria într-un meci pe care l-au avut în mână


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button