Sport

BRAȘOV. LIGA 3. ACS SR Municipal, distracție cu Viitorul Domnești. Turnu Măgurele nu a avut probleme cu CS U Craiova 2

 

ACS SR Municipal Brașov nu a avut probleme pe terenul celor de la Viitorul Domnești, în etapa a 13-a a Ligii 3, Seria a 3-a.

Gruparea antrenată de Florin Stângă, care a și debutat în acest sezon în tricoul „galben-negru”, intrând pe teren în minutul 39, în locul lui Țuțu, s-a impus cu 6-2 în confruntarea cu cea mai slabă echipă a campionatului, ocupanta ultimului loc, cu 0 p.

Brașovenii au dominat disputa, iar diferența putea fi mult mai mare, pe lângă cele șase reușite, ai noștri ratând o mulțime de ocazii. Toader a deschis scorul în minutul 5, reluând sub transversală din pasa lui Răchișan. Scorul pauzei a fost 2-0 pentru ACS SR, Cocan punctând în minutul 43. „Galben-negrii” s-au dezlănțuit după pauză, când au marcat la foc automat. Boția a făcut 3-0 în minutul 56, apoi Răchișan a marcat pentru 4-0. Boția a reușit „dubla” în minutul 65, iar Strătilă a dus scorul la unul de tenis, 6-0. Pe final, gazdele au redus din handicap. Alexandru a transformat un penalty în minutul 84, iar Tudor a închis tabela după alte două minute. În prelungiri, Damian a transformat un penalty, dar arbitrul Mihai Ene a anulat golul pentru că un fotbalist brașovean a intrat prea repede în careu, după care a fluierat finalul meciului.

După meci, antrenorul Florin Stângă nu a dorit să vorbească prea mult, el declarând doar: „Le mulțumesc jucătorilor pentru că au înțeles importanța acestui meci și a rezultatului. Au dat totul pe teren pentru a obține cele trei puncte și au respectul meu”.

Altfel, Turris Oltul Turnu Măgurele a câștigat fără probleme la Craiova, cu CS U 2, 3-0 (Tescan, Dragu), iar FC U Craiova s-a impus la Sibiu, 3-1 (Bălan 2, Fl. Costea / Cristiu), cu Hermannstadt 2.

În clasament, Turnu Măgurele a urcat pe primul loc, cu 28 p. Flacăra Horezu, care va juca astăzi la Bacov, este a doua, cu 27 p, ACS SR Municipal Brașov completând podiumul, cu 26 p, două peste FC U Craiova.

În Seria a 5-a, Olimpic Cetate Râșnov a câștigat la Mediaș, cu Gaz Metan 2, 5-2 (A. Damian 3, Mariean, Neculăescu / P. Costea, Stancu). Cu 22 p, râșnovenii ocupă locul 6 în clasament. 

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. LIGA 3. LIVETEXT. ACS SR Municipal Brașov, succes la scor de tenis pe terenul „lanternei”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare