Sport

BRAȘOV. LIGA 3. ACS „SR” a pierdut și al doilea derby. Brașoveanul Marian Constantinescu, decisiv pentru echipa lui Dragnea pe „Tineretului”

 

ACS „SR” Municipal Brașov a ratat șansa a de urca pe prima poziție a clasametului Ligii 3 la fotbal, Seria a 3-a.

Echipa antrenată de Florin Stângă a dezamăgit din nou într-o partidă cu o contracandidată în lupta pentru promovare. După înfrângerea cu Craiova lui Mititelu, brașovenii au cedat, tot pe „Tineretului”, și în fața celor de la Turris Oltul Turnu Măgurele, 0-1.

Disputa care a avut loc sâmbătă a fost una echilibrată, cu puține faze de poartă. Din păcate, ai noștri au ratat ocaziile mari pe care le-au avut, în timp ce oaspeți au punctat dintr-o fază fixă, după o eroare de marcaj a „galben-negrilor”.

Meciul putea începe de la 1-0 pentru ACS „SR”, însă Danciu a ratat incredibil, din colțul careului de șase metri. Imediat, la cealaltă poartă, A. Popa a avut un reflex excelent la reluarea din 5 metri a lui Fotescu. Apoi, meciul s-a calmat, iar șansele de gol au dispărut. În minutul 31, Alexandru Avram a călcat strâmb după un duel aerian în careul oaspeților și a suferit o entorsă. În condițiile în care E. Popa nu a fost în lot, din cauza unor probleme la genunchi, brașovenii au evoluat practic fără vârf de atac, Boția, înlocuitorul lui Avram fiind un fotbalist care nu poate evolua ca număr 9. Singurul gol al meciului a venit în minutul 67, când Băjenaru a centrat din corner, iar brașoveanul M. Constantinescu, nemarcat, a îndeplinit formalitatea. Pe final, brașovenii au dominat, dar nu au reușit egalarea. Damian, cap pe lângă poartă, și Răchișan, șut în peluză din colțul careului mic, au irosit cele două șanse de 1-1 ale „galben-negrilor”.

ACS „SR” Municipal a rămas cu 6 puncte după patru etape și ocupă poziția a noua a ierarhiei. După toate surprizele din acest început de sezon, Turris Oltul Turnu Măgurele este prima în clasament, cu 10 p, și pare principala favorită la promovare.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. LIGA 3. LIVETEXT. ACS „SR” Municipal Brașov pierde și al doilea meci important din Liga 3, cu Turris Oltul Turnu Măgurele


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button