Sport

BRAȘOV – LIGA 3. ACS Kids Tâmpa, noutate pe model suedez! Director tehnic, un profesionist cunoscut!

 

Din acest sezon, Academia de Fotbal ACS Kids Tâmpa Brașov are echipă și în Liga 3, în seria a 5-a. „Urșii” au adversare, printre altele, și grupările din județ: SR Brașov, Corona și Olimpic Cetate Râșnov.

„Suntem conștienți că va fi un sezon foarte greu și că impactul va fi unul dur. Și asta pentru că vom folosi jucători de 2002, 2003, 2004 și chiar 2005, care nu au experiență la seniori. Iar toate oponentele noastre au în componență fotbaliști cu ani mulți în primele 2 ligi al României. Ne vom juca, însă, cartea, aceea de a încerca să producem în fiecare meci un fotbal spectacol. Așa pornim la drum cu cei mai mici copii și acesta este principiul pe care mergem până la capăt. Indiferent de scor, vom încerca să jucăm frumos și să atragem lumea la stadion”, a declarat managerul general al grupării brașovene, Nicu Văduva, potrivit acstampabrasov.ro.

Pe modelul primei reprezentative de fotbal a Suediei, ACS Kids Tâmpa pornește la drum în Liga 3 cu doi antrenori principali, Ciprian Anghel și Nicu Văduva.

„Și eu, și Ciprian suntem implicați încă de la început în acest proiect inedit pentru fotbalul și sportul brașovean și era normal ca să fim și acolo, în linia întâi, la echipa de seniori. Mai ales că sunt băieții pe care i-am crescut amândoi de mici și pe care-i cunoaștem foarte bine. Și pentru noi va fi o aventură, aceasta de «principali» la o echipă de seniori, dar sunt sigur că vom învăța multe și că vom căpăta experiența care să ne ajute să obținem rezultate frumoase”, a mai adăugat Văduva.

Cunoscutul Adrian Hârlab va ajuta formația, din postura de director tehnic, Ciprian Anghel punctând desprea această numire: „Ochiul, flerul, experiența, dar mai ales iubirea lui pentru fotbalul brașovean vor face diferența. Sunt sigur că vom avea multe de învățat”.

Despre noul format al Ligii 3, cu 100 de echipe participante, împărțite în 10 serii de câte 10, Ciprian Anghel a comentat pentru sursa citată: „Avantajul acestui format îl reprezintă cheltuielile competiționale mai mici și programul mai «aerisit», ținând cont de situația actuală, de pandemia de coronavirus. Pe de altă parte, o echipă nouă, alcătuită din jucători foarte tineri, își intră mai greu în ritm, iar un campionat mai lung ne-ar fi dat posibilitatea să avem mai mult timp, mai multe jocuri, pentru a repara efectele pe care le poate produce șocul debutului. Ne asumăm tot ce înseamnă această mișcare. Lupta nu va fi una ușoară, dar suntem convinși că ne vom ridica la așteptările pe care ni le propunem, iar în viitor ne dorim să avem o echipă formată 100% din tineri jucători brașoveni, care să se lupte de la egal la egal cu orice adversar. Dacă ne vom permite să emitem pretenții mai mari decât Liga 3, timpul o va decide”.

ACS Kids Tâmpa va avea și 4 echipe în Liga Elitelor, la U19, U17, U16 și U15, Sergiana fiind sponsorul principal al grupării, care mai are în componență secții de baschet, volei, handbal, dans sportiv, badminton și gimnastică.

„Tot conceptul nostru este format în jurul brașovenilor, de la sportivi și staff, până la parteneri. Mulțumim și celorlalți parteneri, care fac eforturi să ne susțină și sperăm ca împreună să ne transformăm proiectele, pas cu pas, într-un alt brand important al județului, de această dată unul sportiv”, a subliniat Adrian Zahariea, președintele ACS Kids Tâmpa Brașov. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button