Sport

BRAȘOV – LIGA 3. ACS Kids Tâmpa, două transferuri, dar și o plecare importantă!

  • covalciuc.jpg
 

ACS Kids Tâmpa Brașov a transferat doi jucători iimportanți înaintea startului Ligii 3 la fotbal.

Una dintre achiziții este Alexandru Țuțu, mijlocaș în vârstă de 26 de ani, care s-a format la centrul de copii și juniori al lui FC Brașov.

„Ni l-am dorit foarte mult pe Alex, cu care am lucrat pe vremea când el era junior. Consider că este jucătorul în jurul căruia putem construi o echipă care să aibă o exprimare frumoasă în primul nostru sezon la seniori și alături de care pot progresa și mai tinerii lui colegi”, a spus Nicolae Văduva, unul dintre antrenorii principali ai formației, pentru site-ul oficial al grupării.

De-a lungul timpului, cel poreclit „Deco” a mai evoluat pentru SC Bacău, Corona Brașov, SR Brașov, Sepsi Sf. Gheorghe, AFC Hărman și Olimpic Cetate Râșnov.

Al doilea nume nou este Marian Kerekes, atacant în vârstă de 24 de ani, care vine de la Cetatea Homorod. 

Articole asemănătoare

„Este un jucător cu potențial bun, dar și cu un caracter frumos. Ne vom baza pe mobilitatea lui în teren și sperăm să fie un câștig real pentru echipă, dar și un exemplu pentru mai tinerii lui colegi”, a precizat Ciprian Anghel, celălalt „principal” de la ACS Kids Tâmpa.

De asemenea, pe site-ul celor de la ACS Kids Tâmpa Brașov s-a anunțat că Vadim Covalciuc (foto 2, în albastru) a fost convocat la lotul național U18 al României. Vadim a decis să renunțe la reprezentativa similară a Republicii Moldova, unde era o prezență constantă, și să joace pentru „tricolori”. De altfel, deja a venit pe adresa ACS Kids Tâmpa Brașov prima scrisoare de convocare pentru el de la team-managerul României U18, Bogdan Dumitrache. Covalciuc va efectua un stagiu de pregătire alături de Naționala U18, ce se va desfășura la Centrul Național de Fotbal de la Buftea în perioada 21-23 septembrie. 

Vadim are în față și o altă provocare în carieră – a fost împrumutat timp de un sezon la Metaloglobus București, echipă care activează în Liga 2.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button