Sport

BRAȘOV. Liga 2. „Stegarii”, depășiți de Sepsi Sf. Gheorghe. Vestea bună vine de la UTA Bătrâna Doamnă

 

S-au încheiat meciurile jucate astăzi în etapa a 28-a a Ligii 2. Lidera Juventus București, care este virtual promovată, s-a impus pe teren propriu, 1-0 (Buhăescu), în confruntarea cu Dunărea Călărași. Dacia Unirea Brăila a dispua de Foresta Suceava, 4-1 (Roșu, Pușcașu, Adăscăliței, Ciucureanu / Dudu), Luceafărul Oradea a trecut de Politehnica Timișoara, 4-1 (Bedea, Cordoș, Arnăutu Chiş-Toie / Vucea), iar Metalul Reșița a câștigat la masa verde, 3-0, cu CSM Rm. Vâlcea. Cele trei rezultate nu au avut vreo importanță pentru partea superioară a ierarhiei.

Întrucât ar fi trebuit să o întâlnească pe ACS Berceni, FC Brașov a stat. În schimb, Sepsi Sf. Gheorghe a obținut trei puncte fără să joace, după 3-0 la masa verde cu Unirea Tărlungeni și a urcat pe poziția a doua, cu două puncte peste „stegari”.

Vestea bună pentru gruparea de la poalele Tâmpei a venit de la Afumați, unde formația locală a remizat, 0-0, cu UTA Bătrâna Doamnă.

Astfel, după această etapă este clar că pentru poziția a doua, care duce direct în Liga 1, și pentru ultimul loc pe podium, care asigură un baraj pentru promovare, se vor „bate” patru echipe, Sepsi Sf. Gheorghe, 51 p, FC Brașov, 49 p, UTA Bătrâna Doamnă, 47 p, CS Mioveni, 47 p.

În runda următoare, „stegarii” vor juca la Târgoviște, cu Chindia, CS Mioveni va lua trei puncte la masa verde, întrucât ar fi trebuit să o întâlnească pe CSM Rm. Vâlcea, iar UTA BD se va duela cu Sepsi Sf. Gheorghe.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button