Sport

BRAȘOV. Liga 2. Rezultat excelent pentru „stegari”. Surpriză la Sf. Gheorghe. Show Attila Hadnagy

 

Etapa a zecea a Ligii 2 a debutat aseară cu un rezultat previzibil. Juventus București a trecut de Unirea Tărlungeni Ștefănești cu 6-0.

Runda a continuat în această dimineață, iar surpriza a venit de la Sf. Gheorghe, unde Sepsi a învins-o la scor pe UTA Bătrâna Doamnă, una dintre contracandidatele „stegarilor” în lupta pentru promovarea în Liga 1. Covăsnenii s-au impus cu 4-1. Curtuiuș a deschis scorul în minutul 46, dar apoi la rampă a ieșit Attila Hadnagy. Fostul jucător al echipei FC Brașov a marcat de trei ori în doar 10 minute și a rezolvat meciul. Scorul final a fost stabilit de Plămadă în minutul 79.

Tot astăzi au mai avut loc meciurile: CS Afumați – ASU Poli Timișoara 2-0; Luceafărul Oradea – CS Balotești 0-1; Metalul Reșița – Foresta Suceava 1-2; Olimpia Satu Mare – Dunărea Călărași 2-2; Șoimii Pâncota – ACS Berceni 0-0. La ora 15.00 va începe disputa Academica Clinceni – Dacia Unirea Brăila.

Partida FC Brașov – Chindia Târgoviște, va avea loc mâine, de la ora 15.00 și va fi livetext pe www.mytex.ro, iar runda se va încheia luni cu întâlnirea CS Mioveni – CSM Rm. Vâlcea.

În clasament, Juventus București ocup prima poziție, cu 25 p, urmată de Foresta Suceava, 22 p, FC Brașov și Chindia Târgoviște, 21 p. UTA este pe locul 5, cu 20 p. Cu o victorie mâine, FC Brașov ar rămâne la un punct de lider și s-ar desprinde la trei lungimi de Chindia și la patru de UTA Arad, alte două candidaete la promovare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button