Sport

BRAȘOV. LIGA 2. Câți bani vor încasa „stegarii” din drepturile TV

 

Reprezentanții echipelor din Liga 2 s-au întâlnit astăzi la Casa Fotbalului pentru a discuta despre modul în care se vor împărți banii din drepturile TV.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, le-a transmis acestora că suma de 350.000 de euro oferită de RCS-RDS nu poate fi negociată, ci doar acceptată sau refuzată. Până la urmă s-a ajuns la o înțelegere, astfel că banii vor fi împărțiți în trei tranșe. Fiecare club va încasa acum 5.000 de euro, iar în pauza de iarnă, în luna februarie, vor mai lua câte 8.000 de euro. În ultima tranșă, cei 90.000 de euro rămași vor fi distrubuiți către formații în urma locurilor ocupate la finalul sezonului.

„Fiecare ban e bine venit. Suntem mulțumiți cu aceste hotărâri”, a menționat directorul general al „stegarilor”, Vasile Dochița, care a precizat că se încearcă definitivarea unor transferuri, jucătorii doriți urmând să ajungă săptămâna viitoare sub Tâmpa.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare