Sport

BRAŞOV. Liga 2. Amicale. „Stegarii”, învinşi de CS Baloteşti

 

FC Braşov a pierdut astăzi, în deplasare, 1-2, în faţa grupării CS Baloteşti, într-o partidă amicală. După o primă repriză „albă”, CS Baloteşti, ocupanta poziţiei a 10-a în Seria 1 a Ligii 2, s-a desprins la 2-0, singurul gol al „stegarilor” fiind marcat de Matei.

„Prima repriză a fost una echilibrată. Apoi am uat două goluri în urma unor erori. Am revenit în joc după reuşita lui Matei, apoi am mai ratat câteva ocazii. Până la urmă, a fost un tes util, care ne-a arătat ce avem de îmbunătăţit până la reluarea campionatului. Pe faza defensivă avem multe de remediat, cel mai mult mă supărără că luăm gol meci de meci”, a declarat antrenorul Mihai Stere.

În prima repriză, FC Braşov a evoluat în formula: Mutu – Vagner, Istrofor, Săftescu, Vl. Munteanu – Coman, Pană, Codoban, Alupoaie – Rusu, Andor. În partea a doua au mai intrat: Căucă, Buga, H. Popa, Cerlincă, Matei, Ene, Moraru.

Fundaşul central Daniel Lung nu a evoluat el urmând să intre de luni în programul echipei, după cum a precizat tehnicianul Mihai Stere.

Ultimul amical al „galben-negrilor” înainte de reluarea campionatului va avea loc sâmbătă, la Târgovişte.

Articole asemănătoare

Altfel, într-o altă partidă de verificare disputată astăzi, Unirea Tărlungeni – Afumaţi 0-0.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button