Sport

BRAȘOV. Liceul Sportiv se mândrește cu performerii săi!!!

 

Elevii Liceului cu Program Sportiv Brașov au un început de an cu rezultate deosebite la competițiile la care au participat.

„În focuri” în aceste zile este Andrei Vasile (foto), elev în clasa a 10-a, căpitanul reprezentativei de hochei Under 18 a României care participă la Campionatele Mondiale divizia a 2-a, grupa A, găzduite de Patinoarul „Olimpic” din Brașov. Legitimat la Corona Brașov, el practică hocheiul de la vârsta de 7 ani.

Sub comanda profesoarei Georgeta Nazare, sportivele de la LPS Brașov au reușit performanțe de luat în seamă la Campionatele Naționale indoor de atletism ale juniorilor, Adina Cârciogel (clasa a 9-a) devenind campioană națională. Clasări onorabile au mai obținut: Raluca Epure, Teodora Toma, Andreea Muntean.

Totodată, în 4 aprilie, la Arena „Ion Țiriac”, a avut loc faza județeană a Olimpiadei Sportului Școlar la atletism, de la LPS Brașov calificându-se pentru etapa națională, de la Cluj, Adina Cârciogel, Ioana Bada, Teodora Toma, Raluca Epure și Andreea Muntean.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare