Sport

BRAȘOV. Laura Chiper: „Mă bucur că am putut ajuta Naționala”

 

Laura Chiper și Denisa Dedu au fost reprezentantele echipei Corona Brașov în Naționala României care a reușit aseară, la Cluj, să învingă clar Norvegia, cea mai bună formație a lumii, deținătoarea celor trei titluri majore, olimpic, mondial și european. 

„Tricolorele” s-au impus cu 25-20 și conduc prima grupă a preliminariilor Campionatului European care va avea loc în luna decembrie.

„Ce ar mai fi de spus când ai fost în echipă într-un astfel de meci împotriva Norvegiei. Totul a fost minunat, începând cu atmosfera din sală şi termând cu jocul nostru. M-am bucurat enorm pentru că am fost pe teren, că am făcut un joc bun şi că am ajutat echipa cum am putut mai bine. S-a văzut că ne-am ajutat una pe alta, am fost o echipă și asta a adus victoria pe care o aştepta toată lumea. Sper din tot sufletul să reuşim să facem meciuri la fel de bune şi în turneul preolimpic şi să reuşim ceea ce ne dorim cu toţii, calificarea la Rio”, a declarat Laura Chiper.

La rândul ei, Denisa Dedu a comentat: „A fost un meci cu adevărat frumos, încheiat cu un rezultat foarte bun pentru România. Sunt fericită că am trăit această partidă și din teren. M-am bucurat că am reuşit să aduc şi eu o contribuţie, fie ea şi mai mică, la această victorie. A fost frumos, un duel trăit la intensitate maximă şi un succes împotriva Norvegiei, pe care toată lumea îl aştepta de multă vreme. Toate fetele ne dorim să rămânem în aceeaşi formă bună şi să facem jocuri foarte bune şi perioada imediat următoare, una extrem de importantă pentru Naţionala României”.

Pentru „tricolore” urmează returul cu Norvegia din grupa 1 a preliminariilor C.E., la Stavanger, iar la finalul săptămânii viitoare meciurile din cadrul turneului preolimpic care va fi găzduit de Aarhus, cu Danemarca, Uruguay și Muntenegru. 

CITEȘTE ȘI: 

CE SUCCES! Două handbaliste de la CORONA BRAȘOV în echipa care a învins campioana mondială!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button