Sport

BRAȘOV. Laura Chiper ar putea pleca de la Corona. CSM București vrea să o împrumute până în vară

 

UPDATE. Conform conducerii ASC Corona Brașov, CSM București dorește să o împrumute pe Laura Chiper până în vară. O decizie în acest caz se va lua în zilele următoare. 

Chiar dacă și-a prelungit contractul până pe 31 mai 2019, Laura Chiper ar putea pleca în această iarnă de la Corona Brașov.

Conform prosport.ro, Corona Brașov a primit o ofertă pentru Chiper de la CSM București, campioana căutând o înlocuitoare pentru Cristina Vărzaru, care s-a accidentat și va rata restul sezonului. „Avem o solicitare de la CSM Bucureşti pentru Laura Chiper, încă ne gândim dacă îi dăm drumul ori ba”, a declarat președintele clubului brașovean pentru sursa citată.

Dacă cele două grupări se vor înțelege, Chiper ar putea ajunge la campioana României după meciul direct dintre cele două formații, programat pe 10 ianuarie, în ultima etapă a turului Ligii Naționale de handbal feminin.

Totodată, se pare că pe lista Coronei Brașov se află Cristina Laslo, de la Universitatea Cluj, care și-a depus memoriu pentru a deveni liberă de contract, dar și Laura Popa, interul dreapta care evoluează tot la „U”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare