Sport

BRAȘOV. Kraft: „Thank you, Romania!” / Trecere la Dana Haralambie…

 

Stefan Kraft a câștigat etapa masculină de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile desfășurată sâmbătă la Râșnov (amănunte: BRAȘOV. Cupă Mondială cu RECORDURI și PREMIERE la Râșnov!), apoi a postat pe contul său de Facebook: „Thank you, Romania!”, pentru a 20-a victorie obținută în competiția elitelor și pentru faptul că deține recordul trambulinei K 90 de pe Valea Cărbunării, alături de alți doi „icari”, cu 103 metri.

Fanii români au „invadat” contul de socializare al liderului Cupei Mondiale la sărituri cu schiurile, trimițându-i numeroase felicitări pentru ceea ce a arătat la Râșnov, dovadă că acest sport are „priză” și în țara noastră, mai ales dacă amintim și faptul că sâmbătă, la complexul de trambuline situat pe Valea Cărbunării, au fost prezenți circa 7.000 de spectatori.

Săritoarele cu schiurile au fost, însă, prezente la Lubno, în Slovenia, unde au concurat duminică în Cupa Mondială.

Brașoveanca Dana Vasilica Haralambie a acumulat noi puncte în competiția elitelor (4), grație locului 27 ocupat. În ierarhia generală a Cupei Mondiale, dinamovista se află pe a 32-a poziție, cu 40 de puncte.

Întrecerea a fost câștigată de norvegianca Maren Lundby, podiumul fiind completat cu austriaca Eva Pinkelnig și slovena Nika Kriznar.

În clasamentul general al Cupei Mondiale conduce austriaca Chiara Hölzl (1066 p), urmată de Lundby (1040 p) și Pinkelnig (939 p), astfel că lupta pentru globul cel mare de cristal se anunță palpitantă în următoarele 7 etape.

Foto: Facebook Stefan Kraft


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button