Sport

BRAŞOV. Kids Tâmpa, victorii clare în Liga Elitelor

  • kids1_290684.jpg
 

ACS Kids Tâmpa Brașov a obținut două victorii în prima etapa a Ligii Elitelor la U17 și U19.

Astfel, la U17, gruparea „alb-albastră” s-a impus cu 4-0, în deplasare, pe terenul celor de la LPS Bihorul Oradea. Golurile echipei antrenate de Florin Nistoroschi au fost marcate de Clinci 2, Plăiașu și Spătaru.

ACS Kids Tâmpa Brașov U17: Roman – Cantauz, Mititelu, Stan, Bordea, Vasu, Tache, Spătaru, Vlad, Plăiașu, Clinci; au mai jucat: Coman, Vasile

Kids Tâmpa U19 s-a impus cu 5-2, tot la Oradea, în fața celor de la LPS Bihorul. Pentru brașovenii antrenați de Ovidiu Mihai au marcat Tălmaciu 2, Alessandro, Niculcea, Bugnar.

ACS Kids Tâmpa Brașov U19: Botiș – Mușetescu, Bundea, Tolu, Goșman, Mitrică, Necula, Garvalov, Bugnar, Moldovan, Alessandro; au mai jucat: Roșu, Tălmaciu, Niculcea, Mureșan.

„Au fost două jocuri bune, cu evolutii reușite atât la U17, cât și la U19. Suntem bucuroși că am început cu câte o victorie acest sezon, unul ce se anunță foarte greu, pentru că avem parte de o serie cu adversari puternici. Ne vom pregăti însă foarte bine și cu plusul de experiență pe care îl aduc jucătorii ce au evoluat sau evoluează și la Liga 3 sperăm să facem o figură frumoasă și să terminăm cât mai sus”, a declarat Ovidiu Mihai.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare