Sport

BRAȘOV. Kids Tâmpa, VESTE EXCELENTĂ de la FRF

  • kids_6.png

Federația Română de Fotbal (FRF) a acceptat solicitarea clubului brașovean Kids Tâmpa de a evolua și în sezonul 2022-2023 în Liga 3 fotbalistică, deși „urșii” retrogradaseră la finele stagiunii trecute.

„Ne bucurăm foarte mult că vom putea să ne continuăm aventura în Liga 3. Copiii noștri au căpătat mai multă experiență în cei doi ani în care am fost prezenți în al treilea eșalon fotbalistic al țării, astfel că ne dorim să nu mai avem emoții în ceea ce privește retrogradarea. Avem în acest moment piramida completă, cu o acamedie de fotbal în care începem de la 6 ani și terminăm cu echipa de seniori în Liga 3. Nu trebuie uitat că avem și echipe an de an în Liga Elitelor, dar și în nou-înființata Ligă de Tineret. Știm că va trebui să ridicăm ștacheta în viitorul sezon de Liga 3, dar avem potențialul și talentul necesare pentru a face asta”, a declarat managerul general al Kids Tâmpa Brașov, Nicu Văduva.

Se știe, Kids Tâmpa ocupă locul 23 în topul academiilor realizat de FRF.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare