Sport

BRAȘOV. Kids Tâmpa, SURPRIZA RUNDEI în Liga Elitelor!!!

 

ACS Kids Tâmpa Brașov s-a aflat în centrul atenției în ultima etapă disputată în Liga Elitelor Under 17 la fotbal.

Echipa antrenată de Cătălin Voicu a învins în deplasare, scor 2-0, liderul Rapid București, golurile fiind marcate de Mureșan în minutele 27 și 42, după cum s-a precizat pe site-ul oficial al grupării brașovene.

Astfel, după prima jumătate de campionat, Kids Tâmpa ocupă locul 9, cu 9 puncte acumulate, întrecerea urmând a se relua în martie 2019.

De asemenea, potrivit sursei citate, Vadim Covalciuc, component al echipei Kids Tâmpa 2003, a fost chemat la reprezentativa Under 16 a Republicii Moldova pentru două partide amicale în compania selecționatei similare a Turciei. El e liderul lotului Moldovei la amintita categorie de vârstă.

„Suntem bucuroși pentru Vadim, pentru o nouă convocare la Națională. A devenit deja un om de bază acolo și sunt sigur că, dacă va continua să fie la fel de serios și va munci la fel de mult, va ajunge sus. Ne mândrim cu el, dar și cu ceilalți fotbaliști pe care îi avem la echipele naționale și sperăm să oferim cât mai mulți jucători importanți pentru fotbalul mare”, a declarat Nicu Văduva, unul dintre conducătorii ACS Kids Tâmpa Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare