Sport

BRAȘOV. Kids Tâmpa, primul amical din această vară…

 

După doar 2 zile de pregătire, ACS Kids Tâmpa, formația brașoveană care activează în Liga 3 fotbalistică, a susținut un prim meci amical.

„Urșii” au pierdut, scor 0-4, în fața divizionarei secunde Metaloglobus București, antrenorul Nicu Văduva (foto) declarând la final: „Copiii au jucat bine, au arătat dorință și poftă de fotbal, dar, ca și în sezonul trecut, greșelile individuale au dus la scorul final. Suntem mulțumiți de cum s-au mișcat băieții, dar este clar că avem nevoie de 3-4 jucători cu experiență, care să-i strângă în jurul lor pe acești copii și să închege o echipă frumoasă. Vom încerca în perioada următoare să completăm lotul și să creștem și în joc, dar și să obținem și rezultate, pentru un moral bun în vederea noului sezon”.

Conform site-ului grupării brașovene, antrenorii Nicu Văduva, Vasile Tatarciuc și Adrian Hârlab au folosit următorii jucători la amicalul cu Metaloglobus:

Prima repriză: Tudor – Stoica, Mihăilă, Andrieș, Bundea – Moldovan, Mitrică – Dumitraș, Kerekes, Tenică – A. Mureșan

Repriza a doua: Botiș – Crihan, D. Mureșan, A. Vasile, Bundea (min. 60 Stoica) – Vasu, Necula, Popa, Spătaru, Mihai – Clinci.

ACS Kids Tâmpa va susține sâmbătă un nou test, cu echipa din Prejmer, care evoluează în Liga 4. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button