Sport

BRAŞOV. Kids Tâmpa, meciuri cu Viitorul Constanţa în Liga Elitelor. Rezultate…

 

ACS Kids Tâmpa Brașov a suferit alte două înfrângeri în Liga Elitelor. „Urşii” au pierdut ambele meciuri cu Viitorul Constanţa, atât la U19, cât și la U17.

La U19, scorul a fost unul drastic, 1-7, golul braşovenilor fiind marcat de Mureşan, în timp ce la U17 oaspeții s-au impus cu 2-0.

„Sigur, am întâlnit un adversar de calibru, care este mai mereu în finalele Ligii Elitelor, dar puteam să facem mai mult. Puteam oferi mai mult fotbal, pentru că știm și avem talent, dar… Muncim mult la antrenamente ca să închegăm relații de joc, să eliminăm greșelile individuale, însă parcă suntem alții în timpul meciurilor. Este frustrant să vezi cum primim goluri din faze care la antrenamente ne ies mai tot timpul. Sigur, presiunea este mare pe acești copii, care trebuie să facă față și la Liga a 3-a, dar și la Liga Elitelor, însă cred că acest lucru îi va căli și le va oferi perspective frumoase pe viitor. Trebuie doar să legăm câteva evoluții bune, coroborate cu victorii, iar apoi vor veni și zile mai frumoase”, a declarat unul dintre antrenorii „urșilor”, Nicu Văduva.

În etapa viitoare, pe 21 noiembrie, ACS Kids Tâmpa Brașov se va deplasa la București, pentru o „dublă” cu FCSB.

FOTO: captură Facebook Viitorul


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button