Sport

BRAŞOV. Kids Tâmpa, înfrângere la Blejoi. „Am fost din nou «fraierii de serviciu»”

 

Cu un lot decimat de accidentări de ultimă oră, Kids Tâmpa Braşov a pierdut, 2-4, în deplasare, cu CS Blejoi, în runda a opta a Ligii 3, Seria a 5-a.

Braşovenii au condus de două ori, cu 1-0 şi 2-1, după ce Kerekes a marcat în minutele 10 şi 22, dar gazdele au reuşit până la urmă să câştige cele trei puncte. Pentru Blejoi au punctat Ilie, Muntean 2 şi Lambru.

„Un joc bun în ceea ce privește ofensiva, faza de construcție. Arătăm un fotbal plăcut, așa cum ne-am propus de la începutul sezonului, dar suntem naivi în apărare, tratăm lejer momente foarte importante ale jocurilor. Mai în glumă, mai în serios, am fost din nou «fraierii de serviciu». Am deschis scorul și am fost egalați după un minut, am avut 2-1 și am ratat din poziție de singur cu portarul, fiind apoi taxați cu două goluri până la pauză. În repriza a doua, am avut o bară, tot prin Kerekes, iar după o lovitură liberă a noastră, am primit un eurogol, pe contraatac. Sunt exemple care spun clar că facem bine anumite lucruri, dar ne costă naivitățile specifice vârstei acestor «copii». Ne bucurăm că am jucat de la egal al egal cu echipa de pe locul secund, dar e păcat că nu am luat punct sau chiar puncte. Sperăm să o facem cu echipa de pe primul loc, săptămâna viitoare”, a spus Nicolae Văduva, unul dintre antrenorii echipei brașovene.

Cu 17 puncte, CS Blejoi a urcat pe locul secund, la trei puncte de liderul Corona şi cu trei peste SR Braşov. Kids Tâmpa ocupă poziţia a noua, cu 6 p.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare