Sport

BRAŞOV. Kids Tâmpa, gata de debutul în Liga 3

 

ACS Kids Tâmpa va debuta sâmbătă în Liga 3.

Puştii antrenaţi de Ciprian Anghel și Nicolae Văduva se vor duela, de la ora 17.00, la Sf. Gheorghe, cu echipa secundă a celor de la Sepsi, în prima etapă a Seriei 5.

Pentru acest sezon, Kids Tâmpa va miza pe o echipă foarte tânără în acest sezon, la prima experiență la seniori a ACS Kids Tâmpa, lotul fiind în mare parte alcătuit din juniori născuți în anii 2002, 2003, 2004 și chiar 2005.

„După cum știți, cei mai mulți dintre băieți sunt debutanți, foarte puțini dintre ei evând meciuri la acest nivel. Fiind vorba de primul nostru meci, în primul rând ne dorim să depăși emoțiile care nu au cum să nu apară. Nu îi cunoaștem prea bine pe cei de la Sepsi 2, pentru că în această perioadă la ei s-au întors mulți jucători care au fost împrumutați la alte echipe. În plus, au și ceva jucători noi, pe care i-au adus pentru noul sezon. Cum știm, este posibil să «coboare» și fotbaliști de la prima echipă, caz în care misiunea noastră devine și mai dificilă. Însă suntem încrezători, vrem să facem un joc bun și bineînțeles ne propunem și să scoatem un rezultat pozitiv”, a declarat Ciprian Anghel, antrenor al celor de la ACS Kids Tâmpa.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button