Sport

BRAŞOV. Kids Tâmpa, două înfrângeri în Liga Elitelor

 

ACS Kids Tâmpa a pierdut ambele partide jucate în deplasare cu LPS Buzău în Liga Elitelor.

La U19, buzoienii s-au impus cu 4-3, golurile echipei de la poalele Tâmpei fiind marcate de Țolu, Popa și Antone. La U17, gazdele au câştigat cu 2-0.

„La cei mari nu am prins o zi bună. Nu știu de ce, dar facem mereu aceleași greșeli, care duc la primirea unor goluri ce ne demoralizează și ne scot din ritm. Și în meciul cu LPS Buzău am greșit nepermis la toate golurile gazdelor, astfel că mai bifăm o etapă fără niciun punct acumulat. În partida celor mici am jucat mai bine și am reușit faze frumoase, dar nu am avut luciditatea necesară în ultimii 30 de metri pentru a puncta și pe tabelă. Și cum fotbalul te pedepsește, am luat două goluri pe două erori defensive și asta a fost. Pentru noi este un semn că trebuie să muncim mai mult la antrenamente pentru a remedia aceste greșeli și pentru a le reda încrederea acestor copii că pot face lucruri frumoase, indiferent de numele adversarului”, a declarat antrenorul Nicu Văduva.

În etapa următoare din Seria Est a Ligii Elitelor, ACS Kids Tâmpa Brașov va juca pe Stadionul „ICIM” cu AS Sport Team București.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button