Sport

BRAŞOV. Kids Tâmpa, deplasare complicată

 

Kids Tâmpa va avea parte de un meci dificil în runda a opta a Ligii 3 la fotbal, Seria a 5-a. Echipa de la poalele Tâmpei se va duela, în deplasare, sâmbătă, de la ora 15.00, cu CS Blejoi, echhipă care este la egalitate de puncte cu SR Braşov pe locul 2 al clasamentului.

„Avem doar șase puncte, clar nu suntem mulțumiți de acest aspect. Suntem conștienți că se putea mai mult, dar la fel de conștienți suntem că avem un lot foarte tânăr, cu jucători debutanți. Știam că va fi foarte greu. Sunt multe lucruri de pus la punct, atât tactic cât și fizic, dar sperăm să le rezolvăm în pauza de iarnă. Cu siguranță, în retur vom arăta mult mai bine. Până atunci, sâmbătă, întâlnim o echipă bună, care se bate la câștigarea seriei, cu jucători experimentați, care pot face diferența. Rivalii au pierdut un singur joc acasă, cu Corona, însă vin după un meci bun la SR. Orice punct este binevenit”, a spus Ciprian Anghel, unul dintre antrenorii ACS Kids Tâmpa.

Portarul Cristian Câșlariu este, în continuare, accidentat și nu va putea fi utilizat la partida din Prahova, astfel că „urșii” se vor baza în continuare pe Tudor Botiș, un tânăr de 15 ani.

„Meciurile de până acum au fost complicate, grele. Încercăm la fiecare joc să ne ridicăm la nivelul Ligii 3. Nu sunt deloc mulțumit de prestația pe care am avut-o până acum, trebuie să lucrăm mai mult la atitudine”, a spus și portarul „alb-albaştrilor”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button