Sport

BRAȘOV. K.O. în minutul 86. „Stegarii” au încheiat anul cu o evoluție modestă pe terenul liderei. Lupta pentru promovare continuă în 2017

 

După un tur de campionat foarte bun, FC Brașov a clacat în primele două runde din returul Ligii 2 și și-a complicat viața, putând termina anul în afara locurilor direct promovabile, dacă UTA BD va câștiga mâine cu Foresta Suceava.

După 1-1 cu Sepsi Sf. Gheorghe, pe teren propriu, astăzi „stegarii” au pierdut la București, 1-2 cu Juventus, gazdele marcând golul victoriei în minutul 86. Chiar dacă ai noștri pot invoca și ghinionul, în condițiile în care au fost la câteva minute re o remiză, trebuie remarcat faptul că echipa antrenată de Cornel Țălnar a jucat modest și nu a arătat mare lucru pe terenul liderei.

Meciul a început prost pentru ai noștri, în minutul 5 gazdele reușind să deschidă scorul. Călințaru a centrat de lângă Băjan, iar Buhăescu, scăpat din marcaj de Șerban, a înscris simplu, cu capul, din careul mic. Prima repriză a fost la discreția celor de la Juventus, care au controlat disputa. Totuși, dominarea a fost una sterilă, în condițiile în care gruparea din Capitală a mai avut o singură șansă importantă, șutul din careu al aceluiași Buhăescu, respins de Fl. Iacob. „Stegarii” au reușit să egaleze imediat după pauză, la singura lor ocazie importantă din acest meci. Goge a luat la țintă transversala cu un șut de pe la 20 de metri, mingea a ajuns la Istrati, care a trimis în fața porții, iar Grigorie a îndeplinit formalitatea din trei metri. După gol, ai noștri s-au retras și au încercat să lovească pe contraatac, dar nu au mai putut să le dea emoții gazdelor. Bucureștenii au avut din nou posesia, dar ocaziile nu au apărut nici la poarta lui Fl. Iacob. Din păcate, în minutul 86 Juventus a dat lovitura de grație. Băjenaru a trimis o pasă peste apărarea „galben-negrilor”, iar Chipirliu, ajuns față în față cu Fl. Iacob, nu a ratat. În ultimele minute nu s-a mai întâmplat nimic notabil, iar Juventus a câștigat cele trei puncte și a făcut un pas important spre prima ligă. Pentru FC Brașov rămâne lupta pentru poziția a doua, promovabilă de asemenea, în care adversare par să fie Olimpia Satu Mare, UTA BD, Sepsi Sf. Gheorghe și CS Mioveni.

Pentru jucători urmează vacanța de iarnă, reunirea fiind programată pentru 10 ianuarie 2017. 

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. LIVETEXT. „Stegarii” au pierdut pe final cu Juventus și pot termina anul în afara locurilor promovabile


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button