Sport

BRAŞOV. Juniorii V de la ACS Transilvania s-au calificat în finala campionatului național de handbal

 

Echipa de juniori V a Clubului Sportiv Transilvania Brașov s-a calificat în finala campionatului național de minihandbal masculin! Cei mai mici handbalişti de la ACS Transilvania Brașov au câștigat en fanfare turneul semifinal de juniori V. Micuții brașoveni s-au întors cu medalia de aur de la Turda, oraș care a găzduit turneul semifinal de minihandbal băieți. Elevii antrenați de Cristian Filip și Titus Donosa nu au avut rival la competiția semifinală unde s-au confruntat cu echipe bine cotate din țară. Cu 35-11, brașovenii au trecut de echipa Academia Cluj Napoca. A urmat Pegasus Tg. Mureș, echipa care la scorul de 19-6 pentru Transilvania Brașov a renunțat să mai joace. A urmat meciul cu Ardealul Cluj, pe care handbaliştii de la CST l-au câștigat la finalul unei evoluții excelente, cu 35-24. Astfel, cu o calificare de pe primul loc în grupă, micuții handbalişti brașoveni au jucat și câștigat finala turneului cu LPS Oradea, scor 36-24.

„A fost o încununare a eforturilor noastre de zi cu zi de la antrenamente. Elevii mei au fost foarte ambițioși, lucru care s-a văzut în teren. Practic nu am avut adversari pe măsură în acest turneu semifinal în fața unor echipe de renume în handbalul românesc. Mergem în finală unde mă aștept la o evoluție excelentă”, a declarat antrenorul juniorilor V de la Clubul Sportiv Transilvania, Cristian Filip, cel care alături de Titus Donosa a asigurat banca tehnică a brașovenilor.

Performanțele juniorilor brașoveni nu se opresc aici: și juniorii IV de la ACS Transilvania sunt calificați în Turneul Semifinal al campionatului național de handbal ce va avea loc la finalul acestei luni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare