Sport

BRAŞOV. Juniorii U19 de la Colţea 1920, la un pas de turneul final. Corona, în sferturi la U17

 

Colţea 1920 Braşov U19 s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Naţional, după ce a trecut, cu 7-5, după executarea loviturilor de departajare, de Aerostar Bacău.

La finalul timpului regulamentar scorul a fost 3-3, pentru Colţea marcând Şerban 2 şi Năstase. Apoi, la loviturile de departajare au punctat Șolcoi, Șerban, Fogoroș, Avarvare.

„Am avut parte de un meci spectaculos, care și-a aflat câștigătoarea după loviturile de departajare. În prima parte am fost proaspeți, ne-am îndeplinit planul tactic pe care l-am pregătit pentru acest meci, am avut o organizare bună pe faza defensivă, adversarii noștri nereușind să ne pună poarta în pericol. În cea de-a doua parte, diferențele de vârstă, gabarit și relaxarea jucătorilor noștri, au făcut ca după ce am condus la pauză cu 3-0, să fim egalați când mai erau 10 minute de joc. Am avut o revenire destul de bună după șocul celui de-al treilea gol, am stat mai mult în jumătatea adversă, dar în final s-a ajuns la loviturile de pedeapsă. Cred că am meritat victoria, chiar dacă a venit după executarea loviturilor de la 11 metri”, a declarat tehnicianul Cătălin Suciu.

La U17, Corona Braşov a ajuns în sferturi, după ce a dispus cu 2-1 de ASC Daco-Getica Bucureşti.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button