Sport

BRAȘOV. Juniorii de la ACS Kids Tâmpa se „bat” cu Viitorul, FCSB și Dinamo în Liga Elitelor

 

La categoria de vârstă U17, ACS Kids Tâmpa Brașov s-a calificat în Liga Elitelor, fiind printre cele mai bune 20 de echipe de fotbal din țară.

Campionatul este format din două serii de câte 10 formaţii. Gruparea antrenată de Cătălin Voicu a fost repartizată într-o serie dificilă, alături de FC Viitorul, FCSB, Dinamo București, ACS C de Performanţă Rapid Bucureşti, FC Voluntari, Ceahlăul Piatra Neamț, Poli Iași, LPS Focșani și Concordia Chiajna.

În primele trei etape, gruparea brașoveană va avea trei partide de foc. Sâmbătă, ACS Kids Tâmpa va juca în deplasare cu Dinamo București. În runda a doua, la Brașov va veni FCSB, pentru ca în etapa a treia să urmeze o deplasare acasă la Gheorghe Hagi, pentru meciul cu FC Viitorul, campioana sezonului trecut la această categorie de vârstă.

Primele două clasate în fiecare serie se califică în semifinale, acesta fiind obiectivul grupării de la poalele Tâmpei.

Altfel, mai mulți fotbaliști de la ACS Kids Tâmpa au fost convocați la diferitele reprezentative de juniori.

Fundașul dreapta Sergiu Pârvulescu este căpitanul reprezentativei U16 a României, fiind convocat pentru două amicale cu Turcia.

Atacantul Iustin Grigore, fotbalist descoperit și crescut de ACS Kids Tâmpa Brașov, a fost convocat la Naționala U15 a României, care are parte de o „dublă” amicală tot cu Turcia. Grigore a fost împrumutat de ACS Kids Tîmpa la gruparea franceză FC Lamberset, fiind monitorizat de cluburile OSC Lille şi RC Lens.

În fine, Vadim Covalciuc evolulează pentru reprezentativa U16 a Republicii Moldova, fiind convocat pentru două teste cu Țara Galilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare